Tw1tRX6oxPQp2p5V3g5o0mDDcfiFex0fWbGp14pDXJekacv3acjOQueFtxZgqZsS
Nytt medlem i fagråd personforsikring Karianne Rubach Lien: Vi skal bidra til at alle som gir personforsikringsråd er godt skodd

-Ved å være riktig forsikret i forhold til livssituasjonen din, får du og dine nærmeste økonomisk trygghet dersom livet skulle ta en uventet vending. Det er så viktig at vi snakker med kunden om dette! Jeg er nå så heldig å få ha hovedansvaret for emnet i fagplanen som omhandler «Rådgivning i personforsikring». I tillegg syns jeg det er spennende å få møte andre fra samme bransje, sammen skal vi jobbe med at kundene får god og trygg rådgivning, sier avdelingsleder i DNB Personmarked Kundesenter Forsikring Karianne Rubach Lien. 

Karianne.pngAvdelingsleder i DNB Personmarked Kundesenter Forsikring, Karianne Rubach Lien. Foto: DNB.

 

Fortell litt om deg selv og hvorfor du ønsker å være med i FinAuts fagråd?

Jeg er 43 år, og jobber i DNB Personmarked Kundesenter Forsikring. Begynte i DNB i 2005 og har hatt flere forskjellige roller i DNB, stort sett har forsikring vært en stor del av hverdagen. Jeg har et varmt bankende hjerte for forsikring og spesielt for personforsikring. Å være riktig forsikret kan redde økonomien for deg og dine kjære hvis du skulle bli langvarig syk, ikke kan jobbe eller faller bort. Ved å være riktig forsikret i forhold til livssituasjonen din, får du og dine nærmeste økonomisk trygghet dersom livet skulle ta en uventet vending. Det er så viktig at vi snakker med kunden om dette! Jeg er nå så heldig å få ha hovedansvaret for emnet i fagplanen som omhandler «Rådgivning i personforsikring», jeg håper jeg kan bidra godt inn i dette arbeidet. I tillegg syns jeg det er spennende å få møte andre fra samme bransje, sammen skal vi jobbe med at kundene får god og trygg rådgivning. 

 

Hvilken rolle spiller jobben FinAuts fagråd gjør for rådgivere og bransjen?

Autorisasjonsordningene skal fremme og sikre nødvendig kompetanse og ferdigheter hos rådgiverne, dette for å styrke kvaliteten på rådgivningen. Fagrådet skal forvalte og videreutvikle fagplanen og det faglige innholdet i den enkelte ordning. Vi skal bidra til at alle som gir personforsikringsråd er godt skodd. 

 

Hvilken rolle spiller FinAuts fagråd for forbrukeren?

FinAuts fagråd er en viktig bidragsyter for å styrke kvaliteten på rådgivningen. I tillegg skal fagrådet sørge for at rådgiver man snakker med innehar rett kompetanse slik at kunden settes i stand til å ta kloke valg for seg og sine nærmeste. Rådgiver skal sikre forbrukers interesse.

 

Les mer om FinAuts fagråd