KzBSD03oK5z3BgMlWefpkSbvlPultMBeIjpvcBoMGloG2O5BFCOHfZb8qdURomSl
bilde-etikkboosten-785.png__350x296_q85_subsampling-2.jpg
Gode tilbakemeldinger på årets etikkoppdatering

Rådgiverne skal gjennom følgende temaer:

•    Etiske dilemmaer: Håndtere situasjoner der ulike hensyn står mot hverandre. 
•    Profesjonalitet: Etiske utfordringer knyttet til det å ha et kunnskapsovertak og det å representere en yrkesgruppe, bedrift og næring.
•    Næringens rolle og samfunnsansvaret: Sammenhengene den enkelte yrkesutøver og den enkelte finansbedrift inngår i og det ansvar som ligger på næringen og næringens representanter.

I juni 2020 lanserte vi Etikkboosten som er et spill for alle ansatte hos våre medlemmer der de trene sine etiske muskler. Etikkboosten kan tas av alle ansatte, ikke bare autoriserte rådgivere.  Gamification har vist seg å være en gøy læringsmetode med en høy læringseffekt, og derfor ville vi tilby etikkoppdateringen på en annerledes og morsom måte i år. 

 

Visste du at 9140 brukere har spilt Etikkboosten, tilsammen 136 047 ganger?

 

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra våre medlemmer, blant annet Linda og Anette i Handelsbanken som har tatt etikkoppdateringen:

«Tusen takk for at dere har løst etikkoppdateringen på en ny måte i år. Videoene og spillet lærte meg mye mer og jeg fikk bedre grep om hvordan jeg skulle løse oppgavene. Veldig bra jobbet!» (hilsen Linda)

 

«Etikkboosten er en gøy læring i noe som kan være veldig vanskelig – skille mellom jus og etikk. Spillet er en god trening i å komme med gode beslutninger når man har en usikker eller dårlig magefølelse, og at beslutningen vår tåler dagens lys. Fremmelsen av bærekraft i spillet er også veldig bra!» (hilsen Annette)

 

På bakgrunn av alle de gode tilbakemeldingene vil oppdateringen i etikk for 2023 også gjennomføres med samme metode.

Ta etikkoppdateringen her (krever innlogging)

Les mer om etikk