nytt fagrådsmedlem.jpg

 

Fortell litt om deg selv og hvorfor du ønsker å være med i FinAuts fagråd?

- Jeg har jobbet i forsikring i snart 20 år. De siste 5 årene som Produktsjef for Person og Reise. Jeg synes det er spennende å få være med i FinAuts fagråd. Det skal bli kjekt å jobbe sammen med andre fra bransjen med å sikre god kompetanse og riktige holdninger hos rådgivere.

 

Autoriserte rådgivere sikrer at forbrukeren får riktige råd og anbefalinger. Forbrukeren kan dermed lettere ta gode valg i forhold til hvilke personforsikringer som passer best. Bruk av autoriserte rådgivere vil nok også gjøre at bransjen oppleves mer seriøs av forbrukerne.

 

Hvilken rolle spiller jobben FinAuts fagråd gjør for rådgivere og bransjen? 

- Det er en viktig rolle som sikrer at rådgiverne får faglig oppdatering og kunnskap om produkter, regler og god rådgivning. Det bidrar til økt faglig kvalitet. En felles faglig opplæring vil også gi en mer ensartet rådgivning.

 

Hvilken rolle spiller FinAuts fagråd for forbrukeren?

- Autoriserte rådgivere sikrer at forbrukeren får riktige råd og anbefalinger. Forbrukeren kan dermed lettere ta gode valg i forhold til hvilke personforsikringer som passer best. Bruk av autoriserte rådgivere vil nok også gjøre at bransjen oppleves mer seriøs av forbrukerne.

 

Vi ønsker hjertelig velkommen til Therese Nielsen Haugland som nytt fagrådsmedlem i fagråd Personforsikring! 

Les mer om FinAuts fagråd her